Go to Top

Om oss

Kvia AS ble etablert i 1983 av Olav Kvia og Harald Gudmestad. Nyskapningen fikk ikke uventet navnet Kvia & Gudmestad, og ble drevet hjemmefra, nærmere bestemt et lite kontorhjørne på soverommet hos Olav, mens kjelleren fungerte som oppbevaringssted for verktøy. I løpet at 1 år var firmaet allerede oppe i 9 ansatte, og etter 4 år flyttet Kvia & Gudmestad inn i nytt bygg på Bjorhaug.

89

I 1989 tok Olav over hele eierskapet i firmaet, og navnet ble etter hvert endret til Entreprenørfirma Kvia AS. I starten var arbeidsoppgavene i stor grad knyttet til betongarbeid for landbruk og bolig, mens det i dag også handler om boligblokker og industribygg.

Ja, dagens Kvia AS utfører de aller fleste typer betongarbeid, for eksempel oppgaver relatert til husgrunner, plattinger, industrigulv, elementmontasje, trapper over flere etasjer, badebasseng og mye mer. Firmaet har også en gjeng med tømrere som effektivt og grundig tar seg av blant annet innredning av kontorlokaler og landbruksbygninger, sammen med diverse tømreroppdrag i forbindelse med våre totalentrepriser.

Kvia AS utfører i hovedsak oppdrag fra Egersund i sør til Randaberg i nord. Se under meny «Referanser» der vi har lagt ut bilder av noen av våre prosjekter og stolte øyeblikk.

90

Selskapet har idag 54 ansatte og hadde i 2012 en omsetning på 178 mill. NOK. Kvia Tre AS hadde i 2012 en omsetning på 21 mill. NOK.